Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Träningsweekend med PT On the Go!

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Träningsweekend med PT On the Go!

 

Kicka igång med en inspirerande träningshelg tillsammans med PT On the Go!


Här erbjuds du en helg med varierad träning för att ge dig ny inspiration inför nya träningsmål eller som start att komma i gång med träningen igen. Träningspassen är en mix av högintensiva pass, roliga och annorlunda upplägg, löppass samt lugnare pass med fokus på rörlighet och avslappning. Under lördagen kommer även en föreläsning att erbjudas. Vid några träningspass väljer du mellan två olika pass utifrån vad som passar dig bäst. Du väljer såklart själv hur många pass du vill delta på men vi hoppas att du vill vara med på så många som möjligt under denna helg. 

 

Träningen sker i nära anslutning till hotellet, främst utomhus men även till viss del inomhus, beroende på väderleken för helgen. Under din träningshelg kommer du även att få möjlighet att njuta i hotellets fantastiska spa, möjlighet att boka till behandlingar, äta god mat, umgås och njuta av det fina läget vid havet. Varför inte börja dagen med ett dopp från bryggan?


PT on the Go håller i träningen under helgen. Annika Cederwall är träningsansvarig och hon har lång erfarenhet som träningsinstruktör och personlig tränare och är fysioterapeut i grunden. Annika kommer att hålla i flertalet av passen men bjuder även in andra instruktörer och inspiratörer. Har du frågor om träningen eller vill veta mer går det bra att maila: info@ptonthego.se alt. ringa 073 - 922 95 99.


Följande ingår i paketet
• 8 träningspass och 1 föreläsning (se schema i bild)
• Övernattning del i dubbelrum
• Tillgång till Spa
• Lättare mellanmål x 2
• Lunch inkl. kaffe x 2
• Tvårättersmiddag
• Frukostbuffé

Max 20 pax per tillfälle
Ordinarie pris: 3500 kr/person
Enkelrumstillägg: 600 kr

 

Är ni ett gäng och har en helg i åtanke? Skicka en förfrågan!

Maila din bokningsförfrågan till boka@hotel1622.se

Varmt välkomna!

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: lör

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Träningsweekend med PT On the Go!. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod